LIEFDE VOOR HONDEN STAAT CENTRAAL

VOORSTELLEN

Ik ben Melanie Hanemaaijer. Ik ben al 25 jaar werkzaam als kynologisch instructeur en sinds 15 jaar heb ik mijn eigen hondenschool. En, hoe kan het ook anders, ik ben gek op honden. Maar alleen gek zijn op honden is niet voldoende.

Ik heb een secretaresse opleiding gedaan, maar ik kwam er al snel achter dat dit niets voor mij was. Thuis bij mijn ouders hadden we altijd honden en toen ik ging samenwonen kwam er ook al snel een hond, Wessel, een Drentsche Patrijs. Ik vond het gedrag van honden zo interessant, ik las alles wat ik kon vinden. Ik ben cursussen gaan volgen en ging stage lopen. Ik ben bij Martin Gaus en O&O opgeleid tot instructeur. In Barneveld heb ik de opleiding kynologisch gedragstherapeut gevolgd. Daarnaast bezoek ik regelmatig seminars en lezingen gericht op hondengedrag en -training.  

De hondenschool is mijn passie. Ik vind het heerlijk om mensen te helpen met de opvoeding en het gedrag van hun hond. Pups, volwassen, groot of kleine hond. Iedereen is welkom. Elke combinatie is weer anders en dat maakt het zo leuk. Het begeleiden van de baasjes met hun hond, een geweldige hondenbaan!